Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου συνιστά αναπόσπαστο μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων λειτουργίας της Ιστοσελίδας με domain name triangle.com.gr, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση κάνοντας κλικ εδώ. Η συλλογή και αποθήκευση οποιασδήποτε πληροφορίας στις βάσεις δεδομένων μας, υπόκειται στη συγκατάθεσή σας και συμμορφώνεται με το εφαρμοστέο δίκαιο. Το νομικό πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για τη συλλογή και αποθήκευση των δεδομένων σας είναι η εταιρεία με την επωνυμία:

TRIANGLE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ  που εδρεύει στην διεύθυνση Ερμού 39, Κόρινθος, ΤΚ 20100 ΑΦΜ: 800910060 και ΔΟΥ: ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

  1. ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στην Ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Προσωπικά δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας κτλ. θα χρειαστούν μόνο στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να επικοινωνήσει με  την εταιρεία, να λάβει προσφορά υπηρεσιών ή να εγγραφεί στην λίστα παραληπτών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εταιρεία έχει την δυνατότητα και διατηρεί το δικαίωμα να αποθηκεύει την IP διεύθυνση του επισκέπτη και, εάν είναι αναγκαίο, να επικοινωνεί με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) του στην περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας.

  1. ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ

Τα Προσωπικά δεδομένα περιλαμβάνουν δεδομένα ή πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητα ενός ατόμου, όπως το όνομα, η διεύθυνση e-mail ή άλλα δεδομένα τα οποία μπορούν εύλογα να συνδεθούν με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου, όπως ο αριθμός κινητού τηλεφώνου. Τα δεδομένα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώριση ενός χρήστη με μοναδικό τρόπο μεταξύ άλλων, με σκοπό την εμφάνιση στοχευμένων διαφημίσεων, μηνυμάτων ή περιεχομένου. Δεδομένα που δεν συνδέονται απαραίτητα με την ταυτότητα ενός φυσικού προσώπου μπορεί επίσης να συλλεχθούν, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι αποκλειστικά, διευθύνσεις IP, προγράμματα περιήγησης, λειτουργικό σύστημα, cookies, αναγνωριστικά διαφήμισης (advertising IDs) , το είδος της συσκευής κτλ. Η διαδικασία εγγραφής στη λίστα παραληπτών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η φόρμα επικοινωνίας μας απαιτεί την παροχή ενός ελάχιστου όγκου προσωπικών δεδομένων, όπως περιγράφεται στην ενότητα 3.

  1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

3.1. Εγγραφή στη λίστα παραληπτών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για την ενημέρωσή του σχετικά με νέα και ανακοινώσεις που αφορούν τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία. o επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την εγγραφή του στη λίστα παραληπτών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η εγγραφή προϋποθέτει την αναγραφή του email, του ονόματος και του αθλήματος που αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος του επισκέπτη.

3.2. Χρήση της φόρμας επικοινωνίας

Για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας του επισκέπτη με την εταιρεία δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης της φόρμας λήψεως προσφοράς (chatbot) Σε αυτή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ονόματος, επιθέτου και email, προκειμένου να είναι εφικτή η απάντηση εκ μέρους της εταιρείας Σε περίπτωση που ο επισκέπτης δεν επιθυμεί να καταχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας του προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί μας, έχει τη δυνατότητα να καλέσει στον τηλεφωνικό αριθμό που αναγράφεται σε προβεβλημένο σημείο.

3.3. Διασύνδεση με ιστοσελίδες τρίτων

Μέσω της Ιστοσελίδας ο επισκέπτης δύναται να έχει πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες τρίτων μερών όπως ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης σαν το facebook και το Instagram. Σε κάθε περίπτωση που ο κάνει χρήση της υπηρεσίας αυτής, λαμβάνει χώρα ανταλλαγή πληροφοριών με τις εν λόγω ιστοσελίδες και οι πληροφορίες που μοιράζεται θα διέπονται από τις εκάστοτε πολιτικές απορρήτου τους. Ο επισκέπτης καλείται να τροποποιεί τις ρυθμίσεις απορρήτου του λογαριασμού του στις ιστοσελίδες αυτές απευθείας. Η εταιρεία δεν ελέγχει τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω τρίτων μερών και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τις δράσεις των εν λόγω τρίτων.

https://triangle.com.gr/wp-content/uploads/2021/02/Triangle-logo-white-190x190-1-e1621405842901.png
Ερμού 39, Κόρινθος, 20100
2741181010
info@triangle.com.gr

Ακολουθήστε μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Απαγορεύεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Copyright © TRIANGLE PREMIUM FINANCIAL SERVICES 2021
Powered by Vima Guru